Close
3816 EJ Amersfoort Ariaplein 45
+31 (0)6 175 415 26
centaurium2000@gmail.com
Ma - Vr 8.30 - 18.00

Gastenboek

Deel uw Centaurium-ervaring door onderaan deze pagina
een bericht achter te laten.

10 Uw bericht

  • Medewerkster Geschreven op 20 juli 2017 15:45

    Receptioniste/Telefoniste bij Johnson & Johnson Medical BV

    De stoelmassage is een belangrijk onderdeel om het werk aangenaam te houden en je lichaam (rug en nek) weer een opkikker te geven. Het is zeer aangenaam om 1x in de maand een stoelmassage op de werkvloer te kunnen doen. Ik hoop dat ik nog vaak bij je kan langskomen Suzan voor zo’n heerlijke stoelmassage.

  • Laura de Bruin Geschreven op 20 juli 2017 15:46

    Senior secretaresse bij SAP Advocaten

    Yes! het is donderdag en ik “mag” weer. Bijna iedere donderdag geniet ik van een stoelmassage. Ikzelf én mijn nek/schouders hebben er baat bij. Even heerlijk weg van de werkrealiteit en na de stoelmassage lijken de laatste loodjes van de week ineens niet meer zo zwaar.

  • Dick Geschreven op 20 oktober 2017 15:57

    Op aanbevelen van een kennis ben ik (na een aantal teleurstellingen elders) een kleine 2 jaar geleden bij Centaurium terechtgekomen. De behandelingen getuigen van deskundigheid. Ik heb er veel baat bij en ik ga er dan ook iedere keer weer met plezier naar toe.

  • Nic Geschreven op 26 oktober 2017 11:07

    Suzan en haar praktijk zouden niet misstaan in een uitzending: ‘Natuurgeneeskundigen van morgen’ naar analogie van Dokters van morgen, de populaire serie over te verwachten veranderingen in de medische wereld. Hardstikke goed haar aroma en andere therapieën. Dank Suzan!

  • Marcel Groot Geschreven op 9 november 2017 18:00

    Via een tijdschrift ben ik een jaar geleden bij Suzan terecht gekomen omdat ik geregeld rug klachten heb. Sinds ik gemiddeld één keer per maand een natuurgeneeskundige rug massage volg gaat het de volgende dagen stukken beter en mijn verzekering vergoed deze behandeling. Echt een aanrader en zeker de professionaliteit van Suzan en de sfeer zijn top. Ben erg onder de indruk hoe Suzan het aanpakt. In een fijne omgeving staat een elektrische verwarmde massage tafel welke heerlijk ontspannen ligt. Mijn complimenten aan Suzan en blijf zeker terug komen.

  • Karin Geschreven op 20 mei 2018 04:47

    Suzan geeft onspannende, kundige massages. Een relaxed muziekje op de achtergrond, heerlijke oliën; dat doet een mens goed!

  • Petra de Bruin Geschreven op 7 december 2018 14:17

    Net een heerlijke beenmassage gehad als onderdeel van de decemberspecial op het werk. Kwam heel goed uit zo vlak na het lopen van de marathon van Valencia!!

  • Nico van D. Geschreven op 8 december 2018 17:16

    Doeltreffend en heerlijk!
    Onder het genot van de massage en een gezellige ontspannen conversatie of relaxt muziekje even wat ‘stressss’ en pijntjes laten weg werken door Suzan, wat kan een mens nog meer wensen.
    Een absolute aanraden! (Blijft steeds jammer dat de tijd zo snel verstrijkt.)

  • Marjolein van der Horst Geschreven op 8 december 2018 22:10

    Suzan is zeer kundig en professioneel en ze weet precies wat ze moet doen. Ik verheug me elke keer weer op mijn massage bij haar. Haar massagebank is uitzonderlijk comfortabel en ook nog eens verwarmd. Ik ben al bij heel veel verschillende massagesalons geweest maar nu ik Suzan ken, wil ik nooit meer iemand anders!

  • Mascha Spoor Geschreven op 10 december 2018 23:49

    Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om een borstbehandeling te ontvangen van Suzan. Ik had een beetje spanning vooraf mbt mezelf letterlijk bloot geven, maar eenmaal bij Suzan in haar mooie kamer, voelde alles compleet veilig. Suzan gaat heel netjes en respectvol ter werk. Ze maakt gebruik van handdoeken om lichaamsdelen af te dekken. Vooraf geeft Suzan aan wat ze gaat doen en achteraf krijg je een samenvatting van bijzonderheden als ze die heeft gevoeld. De volledige behandeling was heerlijk ontspannend, niet alleen voor de borstregio maar voor het hele lichaam. Ikzelf had geen medische klachten, mocht je die wel hebben, te denken aan cystes of lymfeproblematiek raad ik het ieder aan om een borstbehandeling te ervaren bij Suzan.

Laat een bericht achter

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven met een *