Close
3816 EJ Amersfoort Ariaplein 45
+31 (0)6 175 415 26
centaurium2000@gmail.com
Ma - Vr 8.30 - 18.00

Consult­informatie

Doordat de mens als geheel wordt genomen zal het eerste natuurgeneeskundig consult bestaan uit een uitgebreid gesprek waarna een goed beeld gevormd kan worden van de zieke persoon. Het eerste natuurgeneeskundig consult wordt vooraf gegaan door een intake gesprek met een totale maximale tijd van 1,5 uur. Een vervolgconsult zal afhankelijk van de therapie 45 minuten tot 1,5 uur duren. Het aantal consulten dat nodig is, is vooraf moeilijk te bepalen. Ook indien men komt voor een massageconsult zal tijdens het eerste consult de tijd genomen worden om de klachten en wensen te bespreken om zo een goed beeld te krijgen van de persoon en de eventuele klacht. Alleen zo kan er een gericht en persoonlijk therapieplan opgesteld worden. Het klachtenpatroon bepaald tevens of er gemasseerd wordt, welke technieken toegepast worden, hoe vaak er gemasseerd wordt en hoe lang.

Het consult vindt altijd plaats volgens afspraak. Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet 24 uur van tevoren is afgezegd wordt in rekening gebracht.

U wordt verzocht om 2 grote handdoeken mee te nemen. Tijdens het eerste consult moet u een intakeformulier invullen waar u uw naam, adres en telefoonnummer op noteert en waarop u kunt aangeven of en wat voor klachten u heeft. Deze kunt u eventueel al ingevuld meenemen naar het eerste consult.

Indien u voor vergoeding in aanmerking komt, via de verzekeringsmaatschappij, vraag ik om uw zorgpas mee te nemen. Deze gegevens komen op de factuur te staan.

Nieuwsbrief